PSRM

21 mai 2019

Fracțiunea PSRM: Pentru depășirea crizei politice este necesară crearea unei majorități parlamentare

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră propunerea de astăzi a blocului ACUM de a organiza ședința Parlamentului RM, nefondată și care nu merită să fie luată în considerare.

Această inițiativă populistă a reprezentanților blocului ACUM nu ne poate surprinde nici pe noi, fracțiunea PSRM din Parlamentul RM, nici pe majoritatea cetățenilor din Republica Moldova.

Fracțiunea Partidului Socialiștilor subliniază că pentru a depăși criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puțin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului.

În absența unui acord, ședința riscă să devină un circ, unde o parte va veni cu discursuri pre-electorale înflăcărate, în timp ce alții se vor ascunde de radiații sub umbrele de plajă.

Partidul Socialiștilor confirmă disponibilitatea și interesul său pentru crearea unei majorități parlamentare stabile și a unui guvern de coaliție care să depășească criza politică, în conformitate cu decizia Consiliului Republican din 12 aprilie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă