PSRM

28 august 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat locuitorii din Briceni și Ocnița cu ocazia Zilei Independenței

Președintele Parlamentului RM, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a întreprins o vizită în circumscripția în care a candidat și a devenit deputat în Parlament.

„Am vizitat orașul natal Briceni și orașul Ocnița. Am felicitat locuitorii cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, le-am dorit sănătate, succese, realizări minunate și i-am îndemnat să-și iubească țară și să aibă grijă de ea.

Cei 28 de ani care au trecut au fost ani de grele încercări, dar și realizări frumoase pentru noi toți și pentru Republica Moldova. În acestă perioadă a crescut o generație întreagă, care urmează să dezvolte țara noastră și să se mîndrească cu ea. Și acestea nu sunt doar cuvinte frumoase, pentru că de fiecare dintre noi depinde foarte mult.

Iubirea pentru țară nu este ceva abstract. Această dragoste începe cu grija pentru casă, stradă, sat, oraș. Noi trebuie să facem totul pentru ca satele și orașele noastre, din centru și din regiuni, să fie dezvoltate și prospere, iar locuitorii acestora să își construiască viitorul acasă”, a spus Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă