PSRM

04 mai 2017

Zinaida Greceanîi a participat la recepția de gală dedicată Zilei Victoriei

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a participat la recepția de gală dedicată Zilei Victoriei, care a fost organizată pe data de 4 mai de către Asociația pentru protecția drepturilor veteranilor și invalizilor ”Echitate”, în cinstea veteranilor  Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

”Este un eveniment anual, pe care îl organizăm în mod tradițional în luna mai, în cinstea celor care ne-au eliberat, a declarat Președintele Asociației de veterani ”Echitate”, Elena Hrenova. Sunt întâlniri calde ale vechilor tovarăși, în cinstea cărora se spun cuvinte calde și pentru care sună melodiile anilor de război”.

Zinaida Greceanîi a venit cu un cuvânt de salut în adresa veteranilor. Ea a transmis sincere felicitări din partea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon și le-a mulțumit din inimă pentru curajul și faptele lor eroice.

”Când vă puneți Ordinele, ni se face pielea de găină. Suntem mândri de Voi – toți cei care au luptat pe câmpurile acelui război teribil. Vă multumesc foarte mult, dragi veterani pentru că existați, pentru curajul de a trăi pe acest pământ și de a trece prin inimă și sufletul vostru ceva ce este foarte greu pentru voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Vom fi întotdeauna alături de voi”, a declarat președintele PSRM.

De asemenea, Zinaida Greceanîi a menționat că Partidul Socialiștilor nu va permite majorității de guvernământ să înlocuiască  Ziua Victoriei cu Ziua Europei.

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea a adăugat că în țară cresc tinerii care vor fi capabili nu numai să păstreze memoria, dar, dacă va fi necesar, și să o protejeze.

„Marea majoritate a oamenilor sunt mândri de faptele voastre, mândri de istoria noastră comună și de Marea Victorie“, a spus Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă