PSRM

01 mai 2018

Zinaida Greceanîi: Scopul nostru principal, după victoria la alegeri, va fi trecerea la republică prezidențială

Partidul Socialiștilor a organizat și desfășurat, astăzi, marșul și mitingul “Pentru o guvernare responsabilă și echitate socială”, cu ocazia Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii.

”Reamintesc că, 1 Mai nu este doar o sărbătoare, ci este ziua în care muncitorii au luptat pentru drepturile lor. Istoric vorbind, această sărbătoare a apărut la mijlocul secolului XIX, cînd mișcările muncitorești au cerut introducerea zilei de muncă de 8 ore. În pofida faptului că suntem în secolul XXI, lozincile de acum aproape două sute de ani, nu și-au pierdut relevanța. Astăzi, muncitorii, în continuare, trebuie să-și apere drepturile”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

Ea a remarcat că, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, este unicul partid din țară, care în frunte cu liderul său, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în decursul ultimilor ani duce o luptă decisivă pentru interesele tuturor cetățenilor țării noastre.

”Noi credem că, lupta noastră împotriva regimului oligarhic va duce la triumful justiției sociale în urma  victoriei a Partidului Socialiștilor la alegerile parlamentare, din această toamnă.

Scopul nostru principal, după victoria la alegeri va fi trecerea la republică prezidențială. Noi deja am colectat 1,5 milioane semnături pentru susținerea acestei inițiative, care va permite guvernării să devină puternică și responsabilă. Un președinte puternic- o țară puternică!”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă