PSRM

01 octombrie 2018

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Xi Jinping cu ocazia celei de-a 69-a aniversare a Republicii Populare Chineze

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a felicitat Președintele Republicii Populare Chineze, Secretarul General al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping și întregul popor chinez cu ocazia celei de-a 69-a aniversare de la înființarea Republicii Populare Chineze. Președintele PSRM a urat prosperitate și succese în activitatea sa guvernamentală, iar poporului chinez, care este unul foarte prietenos, pace și bunăstare.

”China este o țară grandioasă. Poporul chinez – este unul deosebit. Acest popor deține o istorie bogată, și doar perseverența acestui popor îl conduce pe calea sa. În acești ani, în Republica Populară Chineză, au avut loc reforme economice importante și fructoase. Aceste reforme corespund istoriei, tradițiilor și politicii interne a poporului chinez, care au adus mari beneficii țării. Am avut ocazia să vedem acest lucru personal, anul trecut, în timpul vizitei oficiale din RPC.

Astăzi, Republica Populară Chineză – este o putere influentă care aduce o mare contribuție la asigurarea stabilității internaționale.

Noi salutăm realizările considerabile ale Chinei în toate sferele vieții și creșterea autorității sale pe arena internațională. Suntem siguri, că și în viitor, China va obține succese mari atît în cadrul politicii interne, cît și externe”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul de felicitare.

Felicitare

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă