PSRM

12 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul PSRM la funcția de primar al satului Congaz

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a vizitat astăzi cea mai mare localitate din Moldova, satul Congaz din raionul Comrat. Acesta este un sat unic, care este considerat al zecelea ca mărime din Europa și care a fost înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness.

Satul nu este doar mare, viața de afaceri este în plină desfășurare, activează sute de întreprinderi, inclusiv agricole, de cusut, comerț, mobilier, construcții, transport, precum și brutării, mori, fabrici de mezeluri, sucursale ale băncilor și companiilor de asigurări.

Zinaida Greceanîi s-a întîlnit cu locuitorii din Congaz, care și-au exprimat interesul pentru o conversație despre cele mai importante evenimente care au loc nu numai în satul și raionul lor, ci și în țară.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre viitoarele alegeri generale din 20 octombrie. Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova pentru funcția de primar al satului Congaz, Mihail Esir, precum și echipa sa de candidați pentru consilieri locali.

“Sunt convinsă că împreună vom realiza schimbarea spre bine!”, a menționat Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă