PSRM

23 martie 2019

Zinaida Greceanîi a participat la acțiuni pentru amenajarea parcului Rîșcani, a scuarului și a Memorialului gloriei militare “Eternitatea”

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, împreună cu deputații, consilierii municipali, activiștii Partidului Socialiștilor și „Garda Tînără”, a participat astăzi, 23 martie, la acțiuni de înverzire și amenajare a parcului din sectorul Rîșcani și a scuarului din apropierea Memorialului  gloriei militare “Eternitatea”.

“Chișinăul este orașul nostru. Și noi, împreună, trebuie să avem grijă de el. Aspectul exterior al capitalei, curățenia și ordinea în oraș depind de grija, atenția și de activitățile noastre. Vin cu un apel către toți locuitorii din capitală, să participe la amenajarea orașului nostru!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Ea a menționat că, astăzi,  socialiștii petrec acțiuni de salubrizare în toate sectoarele din capitală.

„Pe perioada mai multor ani, am desfășurat în mod constant diverse acțiuni pentru amenajarea și înverzirea teritoriului orașului nostru. Aceasta este o tradiție frumoasă care ne ajută să simțim nu numai legătura cu natura, cu orașul nostru natal, ci și să menținem relația între generații. Noi vom păstra și vom continua această tradiție.

Bravo socialiștii!”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă