PSRM

28 octombrie 2017

Zinaida Greceanîi a invitat cetățenii republicii să participe la Zilele de informare

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a invitat locuitorii Republicii Moldova să participe la Zilele de informare, care în perioada 28-29 octombrie sunt desfășurate de PSRM pe întreg teritoriul țării.

Președintele partidului a menționat că astăzi, 28 octombrie, PSRM lansează  campania de colectare a semnăturilor în sprijinul trecerii la forma prezidențială de guvernare în Republica Moldova. Totodată, în capitală se desfășoară lucrări pentru pregătirea referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al Chișinăului, care va avea loc pe 19 noiembrie.

Mai multe detalii despre acest lucru, cetățenii vor putea afla de la deputații, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și a ”Garzii Tinere”. Astăzi, aceștia vor ieși pe străzile orașelor și localităților. Ei pot fi întâlniți în curțile caselor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate. Fiecare va avea posibilitatea să discute despre situația din țară, din lume, precum și din regiuni.

Mai multe informații despre forma prezidențială de guvernare puteți găsi în ziarul „Socialiștii”, care este repartizat în aceste zile de reprezentanții Partidului Socialiștilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă