PSRM

15 septembrie 2017

Zinaida Greceanîi a invitat cetățenii republicii să participe la Zilele de informare

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a invitat locuitorii din republică să participe la Zilele de informare, care în perioada 16-17 septembrie sunt organizate de PSRM pe întreg teritoriul țării.

”Săptămâna viitoare încep ședințele plenare ale parlamentului, unde vor fi pronunțate importante inițiative social-economice ale Președintelui Republicii Moldova și ale Partidului Socialiștilor. O săptămână mai târziu vor avea loc acțiuni de protest în legătură cu blocarea referendumului privind furtul miliardului, împuternicirile președintelui, reducerea numărului de deputați în parlament, studierea istoriei în școală. La 19 noiembrie este programat referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general de Chișinău.

În legătură cu aceste evenimente apar multe întrebări la care oamenii nu întotdeauna pot primi răspunsuri. Prin urmare, invit locuitorii republicii să participe la Zilele de informare, care astăzi și mâine sunt organizate de Partidul Socialiștilor pe întreg teritoriul țării, și la care participă toată echipa PSRM”, a spus Zinaida Greceanîi

Ea a menționat că deputații, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și a ”Garzii Tinere” vor putea fi întâlniți în curțile caselor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate.

Ei vor distribui noul număr al ziarului ”Socialiștii”, unde este prezentat blocul de inițiative socio-economice ale Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, sunt prezentate informații detaliate privind referendumul de revocare a lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al capitalei, sunt publicate materiale informative și analitice despre evenimentele din luna trecută.

„Este important să înțelegem ce se întâmplă în țara noastră pentru a participa activ în viața publică a țării, de acest lucru depinde și viața noastră”, a menționat Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă