PSRM

29 iunie 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat socialiștii cu ocazia aniversării de la fondarea PSRM

Astăzi, 29 iunie 2019, se împlinesc 22 de ani de la fondarea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, unicul partid care luptă pentru destinul poporului și pentru statalitatea Moldovei.

Cu această ocazie adresez sincere felicitări şi mulţumiri tuturor colegilor, membrilor și susţinătorilor Partidului Socialiștilor, pentru că în pofida tuturor greutăţilor, totuşi, am reuşit să construim  şi să consolidăm cel mai patriotic şi cel mai puternic partid din ţară. De asemenea, îmi exprim aprecierea pentru contribuţia Dvs. în realizarea obiectivelor partidului, căci datorită eforturilor noastre comune vom asigura integritatea neamului nostru.

De-a lungul celor 22 ani de existență, Partidul Socialiștilor a dovedit că este un partid cu adevărat al poporului, un purtător de cuvînt al intereselor și o forță motrice a întregii societăți moldovenești. Prin acțiuni concrete, Partidul a demonstrat că este capabil să-și asume responsabilitatea și să ia decizii în cele mai dificile situații.

Stabilitatea în societate depinde în primul rînd de încrederea cetățenilor în stat, de modul în care statul protejează drepturile și interesele legitime ale cetățenilor săi.

Susținerea acordată de către cetățeni la alegerile parlamentare, locale și prezidențiale, reprezintă cea mai de preț recompensă, dar totodată și o mai mare responsabilitate din partea noastră pentru asigurarea dezvoltării social-economice a Republicii Moldova.

Nici un partid nu poate exista fără un lider puternic și autoritor care, datorită înaltelor calități profesionale, a format o echipă puternică și unită, la baza căreia se află omenia, respectul și bunăvoința. Astfel, cu această ocazie, din numele tuturor membrilor Partidului Socialiștilor, aducem sincere mulțumiri domnului Președinte, Igor DODON, pentru că a pus baza echipei socialiștilor, care luptă nu pentru interesele personale, dar pentru o Moldovă în care cetățenii săi să se simtă acasă la ei, demni și încrezuți în ziua de mîine.

Stimați socialiști!

Vă doresc mult succes în activitatea de partid şi cea profesională spre binele şi prosperarea Patriei noastre – Republica Moldova, fericire, sănătate, bunăstare şi noi realizări!

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova,

Zinaida Greceanîi

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă