PSRM

15 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei femeilor din mediul rural

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei femeilor din mediul rural.

– Împreună cu toată comunitatea internațională, marcăm astăzi Ziua femeilor din mediul rural, care în Republica Moldova are o însemnătate specială.

Femeile au un rol foarte important în dezvoltarea social-economică a țării noastre. Ele știu să îmbine armonios grijile familiale, munca profesională și activitățile comunitare. Anume femeile din mediul rural în mare parte determină creșterea bunăstării populației și progresul statului la nivel local.

Le apreciem mult și pentru că păstrează și transmit, din generație în generație, tradițiile frumoase ale poporului nostru, împletite cu înțelepciune și credință.

Cu această ocazie doresc să reconfirm că cel mai important angajament al autorităților statului este de a schimba în bine viața cetățenilor Republicii Moldova, iar problemele femeilor sunt printre primele priorități în agenda noastră.

Dragi femei din mediul rural, Vă doresc din suflet multă sănătate, putere, fericire și dragoste – pentru DVS și pentru familiile DVS!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă