PSRM

30 iunie 2020

Vlad Batrîncea: Declarăm război trădătorilor și deputaților corupți din Parlament!

Partidul Socialiștilor condamnă un alt „act de prostituție politică”. Reprezentanții formațiunii sunt siguri că în spatele retragerii lui Ștefan Gațcan din fracțiunea PSRM se află mafia, care dorește să arunce țara în haos. Socialiștii declară război  trădătorilor și deputaților corupți din Parlament și vor face tot posibilul pentru a asigura dizolvarea și curățarea Legislativului ca urmare a alegerilor anticipate.

Despre acest lucru a declarat vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor Vlad Batrîncea, în cadrul unui briefing de presă.

El a spus că cererea lui Ștefan Gațcan de a se retrage din fracțiunea PSRM nu a fost adusă de el însuși, ci de „slujitorul lui Vladimir Plahotniuc, Sergiu Sîrbu, care s-a vîndut PDM-ului și apoi a luat banii pentru a părăsi partidul și a forma grupul „ Vînd Moldova ”cu bandiți.

„Domnule Gațcan, dacă mai aveți cel puțin un pic de bun simț, depuneți mandatul și părăsiți Parlamentul Republicii Moldova”, a spus Batrîncea.

El este sigur că mafia își propune să arunce Moldova în haos politic prin destabilizarea situației din Parlament și distorsionarea Guvernului.

“ Pentru ei nu există nici un scop nobil. Lor le este indiferent cum oamenii vor primi salariile și pensiile, nu-i interesează soarta agricultorilor și a proiectelor de infrastructură. Ei sunt interesați doar de destabilizare. Noi condamnăm încă un act de prostituție politică și proxenetul din străinătate care continuă practicile din ultimii ani în Parlamentul Republicii Moldova. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova declară război acestor trădători, funcționarilor corupți și va face totul pentru a asigura dizolvarea acestui organ legislativ. Doar curățirea va ajuta cetățenii să-și aleagă noi reprezentanți”, a adăugat el.

De asemenea, Batrîncea a remarcat că socialiștii susțin inițiativa președintelui de a reduce numărul de deputați. Cît despre Gațcan, i s-a reamintit că mandatul său aparține în primul rînd locuitorilor din Hîncești și, în al doilea rînd, partidului, deoarece datorită echipei PSRM a ajuns să fie deputat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă