PSRM

18 februarie 2022

Vlad Batrîncea l-a felicitat pe Igor Dodon cu prilejul zilei de naștere

Stimate domnule Președinte Dodon Igor !
În numele conducerii și a tuturor membrilor Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Vă transmit sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere.
Ați reușit să deveniți un lider național. Timp de mai mulți ani, ați fost responsabil de cel mai dificil domeniu de activitate al societății noastre – economia și ați devenit cel mai de succes ministru al Economiei al Republicii Moldova.
În anul 2016, cetățenii Republicii Moldova V-au încredințat funcția de Președinte al țării. Fiind cel mai tânăr șef de stat din istoria Republicii Moldova, ați reușit să păstrați unitatea țării și să obțineți pentru Republica Moldova statutul de observator în Uniunea Economică Eurasiatică. Ați apărat identitatea poporului moldovenesc și valorile noastre tradiționale Ortodoxe.
Una din direcțiile principale ale activității Dumneavoastră în funcția de Președinte al Republicii Moldova și în cea de lider al Partidului Socialiștilor a fost de a restabili relațiile de prietenie cu principalul nostru partener strategic – Federația Rusă. Astăzi, Dumneavoastră continuați această activitate în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse. Cu toată sinceritatea Vă dorim succes pe această dimensiune.
Partidul Socialiștilor este o echipă pe care Dumneavoastră ați format-o. Grație autorității, energiei, voinței Dumneavoastră, acest partid s-a transformat în cea mai importantă forță de pe eșichierul de stânga al politicii moldovenești. Vă suntem recunoscători pentru munca asiduă depusă și pentru grija față de colectivul nostru. Partidul Socialiștilor va avea mereu nevoie de sfatul și sprijinul Dumneavoastră.
Permiteți-mi să Vă doresc Dumneavoastră și familiei Dumneavoastră multă sănătate, succes și bunăstare.
Sunt mândru de prietenia mea cu Dumneavoastră!
Vlad Batrîncea, Secretar Executiv al PSRM
PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă