PSRM

20 decembrie 2019

Socialiștii insistă asupra selectării beneficiarilor de premii

Consilierii municipali ai Partidului Liberal au propus joi, în cadrul ședinței consiliului, alocarea premiilor pentru angajații Primăriei, suma cărora va fi de pînă la trei salarii lunare. Cu toate acestea, consilierii nu au prezentat proiectul de decizie corespunzător cu toate calculele necesare.

Este de remarcat faptul că în fosta componență a consiliului municipal, fracțiunea Partidului Socialiștilor venit cu inițiativa cu privire la plata premiilor angajaților Primăriei. Atunci, socialiștii au prezentat toate calculele necesare.

În cadrul ședinței de astăzi, liberalii au insistat ca premiile să fie acordate fără să examineze preliminar lista beneficiarilor, însă socialiștii s-au pronunțat categoric împotrivă.

Potrivit consilierilor socialiști, pe lista beneficiarilor sunt persoane care au probleme cu legea și care nu merită se fie incluse în acea listă.

Aceștia insistă ca lista să fie atent studiată și modificată, astfel încît aceasta să conțină doar numele angajaților care merită acordarea premiului și nu a celor care au comis diverse încălcări.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă