PSRM

04 iunie 2018

Vlad Batrîncea: După această campanie suntem mai puternici

58% dintre chișinăuieni și-au acordat votul pentru Ceban. Și doar 42% pentru Năstase. Acest lucru a fost anunțat pe rețelele de socializarea a secretarului executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea. El a remarcat că, ”este o diferență considerabilă! Înseamnă că, este totuși raționament. Și locuitorii orașului au luat o decizie rațională pentru Chișinău. Înseamnă că, nu totul este pierdut”.

De asemenea, Vlad Batrîncea a declarat că partidul va ”lucra asupra greșelilor sale” și neapărat va cîștiga: ”Nu ne vom relaxa și întrista. După această campanie suntem mai puternici. Peste un an nepărat vom cîștiga!”.
În ajun, Vlad Batrîncea a mulțumit alegătorilor, susținătorilor și prietenoasei echipe PSRM: ”Mulțumim frumos chișinăuieni!
Mulțumim frumos, susținătorilor! Mulțumesc frumos echipei noastre mari și prietenoase, familiei! Am făcut un lucru bun!”
Socialistul a menționat că ”indiferent de atacurile din dreapta și din stînga, de mizeria la adresa noastră, manipulări, chișinăuienii au ieșit în masă la vot, pentru o administrare profesionistă a orașului și pentru tot ce-i mai bun pentru orașul nostru drag”.

El a numit motivele pentru care a învins candidatul mai slab: ”… din nou Colonița, Băcioi și Durlești. Din nou funcționari corupți precum Ghimpu, Chirtoacă, Șalaru, Leancă, PLDM și toată fauna coruptă s-a unit împotriva ”ciumei roșii” și ”mîna Moscovei”. Da, implicarea deschisă a vecinilor – României, ambasadei SUA și UE.

Da, mica răzbunare și alinare a lui Voronin și Usatîi, cărora le este indiferentă soarta orașului, stația de epurare și marșurile LGBT.

Important… ca socialiștii să nu cîștige, iar după, măcar și potopul. În schimb și-au arătat adevărata față. Unul poate merge în fruntea marșului unioniștilor, iar altul în fruntea marșului LGBT”.

După părerea socialistului, ”Chișinăul va fi din nou condus de suburbii, căci în oraș Chirtoacă 2 (Năstase) a pierdut. Dar… Timp de un an, pînă la alegerile următoare pentru primarul general al capitalei, situația va degrada și mai mult. Căci Chirtoacă-2 se va ocupa de alegerile parlamentare, iar de competențe, program și echipă, acesta nu dispune.

În schimbul muncii minuțioase, zilnic va fi o activitate tribunală cu Partidul Democrat, CEC-ul care nu a observat nici implicarea cetățenilor străini, nici agitația barbară din ziua alegerilor.
Peste un an vom fi mai puternici, iar ei se vor îneca în propria impotență geopolitică. Chișinăuienii neapărat vor învinge!”, a conchis Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă