PSRM

01 octombrie 2018

PSRM a prezentat primul candidat pentru circumscripția electorală din Chișinău – Alexandr Odințov

În ziua de 1 octombrie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat un miting de protest împotriva politicii de jaf a guvernării de la Chișinău din ultimii 9 ani, în cadrul căruia a fost înaintat primul candidat pentru circumscripția electorală Nr. 25 (Chișinău, Centru- Botanica) – Alexandr Odințov. Mitingul a avut loc în fața fostei clădiri a cinematografului ”Gaudeamu”, din Chișinău, care este un simbol al distrugenii capitalei a guvernării actuale.

În cadrul mitingului au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii PSRM din CMC Ion Ceban, deputați, consilieri municipali, locuitorii capitalei.

”Ne-am adunat aici pentru a spune ”NU” acestei guvernări, care în decursul a nouă ani a distrus țara. Noi ne expunem împotriva celor care luptă pentru lichidarea Republicii Moldova de pe harta lumii”, a spus președintele PSRM Zinaida Greceanîi, în cadrul mitingului.

Ea a menționat, că cei care s-au adunat astăzi aici, la mitingul PSRM, suferă din cauza bătăii de joc a autorităților față de țară și popor, motiv pentru care pleacă sute de mii de cetățeni.

”Avem o țară mică, datorită unei guvernări inteligente, putem trasforma Republica Moldova într-o țară de vis. Mai ales că resurse în țară sunt, important ca aceste resurse să ajungă în bugetul de stat și nu în buzunarele unor funcționari”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

”Astăzi, spunem ”NU” regimului lichidator, care are drept scop nimicirea economiei, istoriei, culturii țării noastre, a spus secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea. Acești oameni nu au construit nimic, nu au creat nimic pentru oameni, însă sistematic au distrus țara noastră. Noi vom lupta împotriva acestor fărădelegi”.

Liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban a menționat că reprezentarea intereselor în parlament trebuie să aibă loc atît la nivel de republică, cît și la nivel de capitală. El  a prezentat participanților la miting ”persoana care luptă cu fărădelegile la nivel de Chișinău” – Alexandr Odințov pentru înaintarea în calitate de candidat al PSRM pentru circumscripția electorală Nr. 25 din Chișinău.

Alexandr Odințov a declarat că timp de trei ani de activita în Consiliul Municipal Chișinău, fracțiunea PSRM și el personal au reușit să blocheze sute de ”împărțiri” de terenuri, zeci de construcții ilegale a reușit să le stopeze de la bun început. Cei care au distrus Chișinăul. Fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă și-a dat demisia datorită investigațiilor făcute de socialiști. Alexandr Odințov a remarcat necesitatea de a apăra drepturile chișinăuienilor la nivel legislativ, pentru ca, constructorii să respecte legile și interesele locuitorilor.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturii domnului Alexandr Odințov, din partea PSRM, pentru funcția de deputat în parlamentul RM, pe circumscripția electorală Nr. 25 din Chișinău, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă