PSRM

15 martie 2018

Președintele PSRM a participat la o întîlnire cu președintele Macedoniei

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a participat la reuniunea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu Președintele Republicii Macedonia, Gjorge Ivanov, care a avut loc la data de 15 Martie la Baku, în cadrul Forumului Internațional.

Igor Dodon a menționat că, în acest an, marcăm 23 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-macedonene, perioadă în care au fost întreprinși mai mulți pași meniți să consolideze colaborarea dintre țările noastre atît la nivel bilateral, cît şi multilateral.

Părțile au remarcat unanim despre necesitatea fortificării și extinderii raporturilor bilaterale în toate domeniile de interes comun, în special, în domeniul turismului.

Președintele Republicii Moldova  și-a exprimat interesul față de experiența Republicii Macedonia în atragerea investițiilor străine și a îndemnat participarea companiilor macedonene în activitatea zonelor economice libere şi a parcurilor industriale din Republica Moldova.

Președintele Macedoniei,  a confirmat  că va efectua o vizită oficială în țara noastră în perioada 17-18 iulie a anului curent.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă