PSRM

01 mai 2018

Alexandr Usatîi: Locuitorii municipiului Bălți au încredere în Igor Dodon și sunt gata să-l susțină în toate inițiativele sale

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la funcția de primar al municipiului Bălți, a venit cu un discurs, în cadrul mitingului organizat cu ocazia Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii.

”Guvernarea a uitat de existența acestei sărbători. Autoritățile au uitat că, în această țară mai sunt oameni, la care trebuie să se gîndească, care au nevoie de ajutor social, de susținere socială. Deseori, eu comunic și mă adresez locuitorilor orașului Bălți, oameni de diferite vîrste, pensionari, reprezentanți ai diferitor etnii, în Bălți locuiesc în jur de 60 de etnii. Mulți dintre ei nu sunt categoric de acord cu ceea ce se întîmplă, astăzi, în țară. Sunt plini de speranță și cred că, doar un președinte puternic și responsabil va fi în stare să schimbe viața cetățenilor spre bine. Oamenii sunt gata să-l sprijine pe Igor Dodon și toate inițiativele propuse de el, în primul rînd, inițiativa de a schimba forma de guvernare din Moldova, trecerea de la republică parlamentară, la republică prezidențială. Poporul crede în Igor Dodon, locuitorii Bălțului l-au susținut la alegerile prezidențiale, astfel, orașul Bălți a înregistrat unul dintre cele mai bune rezultate din țară. Sunt sigur că, la alegerile din Noiembrie a anului curent, municipiul Bălți și tot nordul țării îl va susține pe Igor Dodon”, a spus Usatîi.

Candidatul PSRM, a mulțumit locuitorilor municipiului Bălți care au venit la Chișinău, la inițiativa PSRM pentru a celebra ziua de 1 Mai.

– Astăzi, nu ne este frică să spunem guvernării: ” Gîndiți-vă la popor. Avem nevoie de atenția dumneavoastră. Avem nevoie de echitate socială. Nu vreți să ne auziți, iar noi nu vrem să vă vedem. Vom scăpa de voi, în Noiembrie, după alegerile parlamentare. Noi vom învinge!”, a conchis candidatul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă