PSRM

05 noiembrie 2023

Conducerea PSRM a mulțumit alegătorilor și echipei PSRM pentru participarea la alegeri

Secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, Adrian Albu, președintele fracțiunii parlamentare BCS, Vlad Batrîncea, membrii Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari și Adela Răileanu, au susținut un briefing după închiderea secțiilor de votare.

Liderii PSRM au mulțumit cetățenilor Republicii Moldova și echipei PSRM – tuturor candidaților, activiștilor, voluntarilor pentru participare la alegerile locale generale din 5 noiembrie.

„În ciuda faptului că regimul dictatorial al Maiei Sandu și PAS a capturat toate instituțiile statului, a închis mass-media, a folosit cenzura, trebuie de spus clar că astăzi regimul Maiei Sandu și PAS a suferit un eșec. În curând vom vedea rezultatele care vor demonstra că această guvernare nu este în drept să conducă Republicii Moldova”, a menționat Igor Dodon.

Secretarul executiv a îndemnat regimul Maia Sandu și PAS să se gândească la ceea ce vor face în continuare. „Cea mai bună soluție ar fi să-și recunoască înfrângerea și să anunțăm alegerile prezidențiale și parlamentare anticipate”, a subliniat Igor Dodon.

Adrian Albu le-a mulțumit chișinăuenilor pentru participarea la vot, exprimându-și speranța că locuitorii capitalei vor fi mulțumiți de votul pe care l-au oferit, care ar trebui să conducă la transformarea Chișinăului într-un oraș modern și confortabil pentru toată lumea. Totodată, Adrian Albu a mulțumit echipei de profesioniști PSRM, care a fost și este alături de chișinăuieni.

Vlad Batrîncea a remarcat condițiile dificile în care s-a desfășurat campania electorală în țară: „Candidații noștri s-au confruntat cu o presiune enormă din partea organelor de drept, a cancelariei de stat și a altor instituții ale statului, care ar trebui să fie independente din punct de vedere politic”.

Vicepreședintele a menționat că toate încălcările legislației au fost documentate și vor fi examinate în zilele următoare. Batrîncea a mulțumit echipei PSRM, care, în aceste condiții de presiune administrativă, s-a arătat a fi cea mai pregătită, profesionistă și patriotică din țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă