PSRM

27 noiembrie 2017

PSRM: Reuniunea Grupului de prietenie interparlamentar “Moldova-Rusia” va avea loc

Partidul Socialiștilor își exprimă indignarea față de încercarea majorității parlamentare de a bloca activitatea Grupului de prietenie interparlamentar “Moldova-Rusia”.

Partidul Democrat și sateliții săi au arătat încă odată atitudinea ostilă față de Federația Rusă, principalul partener strategic al Republicii Moldova. La sfârșitul săptămânii trecute, Biroul Permanent al Parlamentului, sub presiunea majorității antipopulare, a decis să nu participe la ședința Grupului de prietenie moldo-rus, programată pentru perioada 11-13 decembrie la Moscova.

PSRM declară că reuniunea Grupului de prietenie interparlamentar “Moldova-Rusia” va avea loc în pofida opoziției oponenților de apropiere a statelor noastre, atât în interiorul țării, cât și în afara ei. La reuniune vor participa deputații din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor.

În plus, deputații Adunării Populare a Găgăuziei și ai Consiliului Suprem al Transnistriei au fost invitați pentru prima dată să participe la reuniunea Grupului de prietenie interparlamentar „Moldova-Rusia”.

PSRM va continua să depună toate eforturile pentru a dezvolta cu succes relațiile moldo-ruse la nivel interparlamentar, interregional și local. Popoarele țărilor noastre doresc să prietenească, și nici un grup politic nu poate împiedica această prietenie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă