PSRM

17 august 2022

Reprezentanții raionului și municipiului Soroca au avut o întrevedere cu ambasadorul Chinei în Moldova

Maxim Lebedinschi, membru al Comitetului Executiv al PSRM, împreună cu Alla Pilipețcaia, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca și Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca, au avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, E.S. Yan Wenbin.

Maxim Lebedinschi a mulțumit diplomatului pentru atenția pe care partea chineză o acordă dezvoltării cooperării interregionale cu Republica Moldova, exprimându-și încrederea că legăturile strânse de prietenie dintre PSRM și PCC vor contribui la obținerea unor rezultate vizibile, în beneficiul cetățenilor și al economiei.

Reprezentanții administrației Soroca au relatat despre particularitățile raionului și ale orașului, precum și despre succesele și problemele cu care se confruntă în activitatea de creștere a nivelului de trai al locuitorilor din raion.

Ambasadorul Yan Wenbin a exprimat deschiderea Chinei spre aprofundarea cooperării cu raionul Soroca, cunoscut datorită atracțiilor sale naturale și istorice, precum și ospitalietății și harniciei oamenilor din regiune.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă