PSRM

27 aprilie 2021

PAS, PSRM și Partidul ”Șor” ar intra în Parlament, dacă duminica vor fi organizate anticipatele – sondaj

Trei formațiuni politice ar accede în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit datelor prezentate în sondajul ”Vox Populi – aprilie 2021 ”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

Astfel, pragul electoral pentru a accede în Parlament îl vor trece PAS, PSRM și Partidul ”Șor”. 39,7% din respondenții deciși au declarat că își vor da votul pentru PAS, 37,6% – pentru PSRM, iar pentru Partidul ”Șor”- 10%. Astfel, din cele 101 de mandate din Parlament locurile vor fi repartizate în felul următor: 46 – PAS, 44 – PSRM și 11 – Partidul ”Șor”.

Potrivit studiului, pentru Partidul Nostru, al cărui lider este Renato Usatîi, au declarat că vor vota 3,7% din alegătorii deciși, procentaj insuficient pentru a trece pragul electoral. Platforma DA, condusă de Andrei Năstase, ar acumula doar 3,2% din sufragii. Alte 1,8% din persoanele participante la sondaj au menționat că sunt gata să-și dea votul pentru PCRM.

Cercetarea a fost efectuată în perioada 8-20 aprilie 2021, pe un eșantion de 1187 de persoane, cu o eroare maximală de + 3,0%.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă