PSRM

27 ianuarie 2021

Mesajul de felicitare a lui Igor Dodon pentru ofițerii SPPS: Pe parcursul celor 29 de ani, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică

Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a felicitat pe angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la crearea instituției. Cel de-al cincilea președinte al țării a remarcat că, pe parcursul celor 29 de ani, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică.

Igor Dodon a apreciat profesionalismul și devotamentul civic al ofițerilor și veteranilor SPPS, manifestat în numeroase situații deosebite, îndeplinind cu dăruire sarcinile specifice, prin asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor moldoveni și a celor străini.

”În ultimul un an și jumătate, am reușit să facem multe lucruri pentru întărirea bazei materiale a Serviciului și motivarea colaboratorilor. Îmi exprim speranța că noua conducere va da dovadă de profesionalism și înțelepciune pentru a păstra potențialul uman și tehnic din SPPS care este structura cea mai bine pregătită din țară”, se spune în mesajul de felicitare semnat de Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă