PSRM

18 iunie 2023

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorului medical și a farmacistului

Tradiţional, în a treia duminică a lunii iunie marcăm Ziua Lucrătorului medical şi a farmacistului, zi în care aducem un omagiu oamenilor îmbrăcaţi în halate albe, celor care stau cu devotament şi vigilenţă la straja sănătăţii noastre.

Stimați medici, farmaciști și angajați ai sistemului medical,

Cu ocazia zilei profesionale, Vă transmitem sincere mulțumiri și aprecieri pentru munca Dumneavoastră dedicată, pentru eforturile Dumneavoastră de a presta servicii de înaltă calitate, pentru sacrificiile și eroismul de care ați dat dovadă în timpul pandemiei de COVID-19.

Fiind un partid cu grijă față de oamenii țării, PSRM a susținut corpul medical oricând a avut posibilitate. Grație PSRM în anul 2020 salariile lucrătorilor din sistemul de sănătate au fost majorate cu 60%, pentru 2021 fiind planificată o majorare cu încă 40%, dar care, cu regret, a fost anulată de actuala guvernare.

La inițiativa PSRM au fost aprobate și alte legi, inclusiv de sporire a remunerării pentru farmaciști, personalul medical inferior și pentru muncitorii calificați și necalificați din sistemul de sănătate. Vom continua să lucrăm pentru cetățenii Republicii Moldova ca să-i motivăm să muncească și să se afirme aici, în Republica Moldova.

Stimați lucrători medicali și farmaciști,

Cu acest frumos prilej, Vă dorim să aveți parte de multă sănătate, de respect din partea colegilor și a pacienților, de susținere și apreciere din partea autorităților, iar în familiile Dumneavoastră să dăinuie pacea și armonia!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă