PSRM

26 octombrie 2019

Ion Ceban a participat la amenajarea teritoriilor de Ziua Națională de Înverzire

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, împreună cu familia sa astăzi, de Ziua Națională de Înverzire a participat la amenajarea teritoriilor .

“Împreună cu familia am sădit astăzi mai mulți copaci pentru un Chișinău mai verde și mai frumos. Participăm cu plăcere la Ziua Națională de Înverzire în fiecare an.

În perioada aprilie-octombrie echipa noastră participă practic în fiecare week-end la diferite activități de salubrizare și plantare a arborilor în diferite zone ale orașului.

Cred cu fermitate că fiecare trebuie să contribuim la înverzirea Chișinăului care a pierut în ultimii ani o bună parte din spațiile verzi, din cauza neglijenței sau a intenției rele a autorităților.

Astăzi parcurile și fîșiile forestiere ale capitalei nu arată așa cum ne dorim cu toții. E nevoie de voință politică, angajament, responsabilitate și bani pentru a schimba lucrurile și eu asta voi face.

Zonele verzi vor deveni mai bogate și mai îngrijite. Chișinăul își va recăpăta faima de oraș verde!”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă