PSRM

02 septembrie 2019

Ion Ceban a felicitat elevii Școlii Nr. 6 cu ocazia începutului anului școlar

Vicepreședintele Parlamentului RM, consilierul pentru ideologie al Partidului Socialiștilor din RM, Ion Ceban a participat la careul solemn dedicat începutului anului școlar la Școala Auxiliară Nr. 6 din Chișinău.

„La început de an școlar am decis să fiu alături de copilașii de la Școala Auxiliară Nr. 6 și să împart cu ei bucuria „primului sunet”.

Acești copii deosebiți și frumoși, au mai multă nevoie de grijă și susținere. Anul trecut am promis că voi face tot posibilul ca să satisfacem solicitările conducerii școlii și eu, cu susținerea fracțiunii socialiștilor din CMC, am insistat asupra îmbunătățirii condițiilor de studii. Au fost alocate surse financiare pentru reparația capitală a instituției și procurarea mobilierului nou. S-a investit în amenajarea complexului sportiv și de joacă.

Au fost instalate noi terenuri de joacă care sunt adaptate nevoilor speciale ale copiilor.

A fost restabilit iluminatul pe teritoriul instituției, s-au instalat bănci, tomberoane. Au fost schimbate porțile, amenajată calea de acces pentru evacuarea gunoiului și efectuate lucrări complexe de amenajare a teritoriului școlii. Pavilioanele învechite, care deja nu mai puteau fi restabilite, au fost evacuate. Timp de un an am reușit să facem multe lucruri bune, însă, rămîn încă multe de făcut în viitor.

Mă bucur foarte mult că acești elevi vor petrece noul an școlar în condiții mai confortabile. Pe 1 septembrie am dăruit copiilor cărți și un set de mingi de fotbal și volei și am văzut atîta fericire în ochii lor.

Țin să urez un an școlar de succes tuturor copiilor din instituțiile de învățămînt din capitală, iar profesorilor – satisfacție de la reușitele discipolilor”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă