PSRM

12 martie 2021

Igor Dodon, sfat pentru Maia Sandu: convocați CSS pe problema pandemiei, asumați-vă responsabilitatea

Igor Dodon a sfătuit-o pe Maia Sandu să nu se ocupe cu PR-ul ieftin, ci mai bune să convoace ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde să identifice soluții pentru stabilizarea situației epidemiologice din țară.

Președintele PSRM a criticat turul pentru presă organizat de consilierii șefului statului la vila prezidențială de la Condrița. Dodon a declarat, la emisiunea de vineri, că ar fi mai bine ca președintele să se ocupe de problemele stringente din țară și să ”nu caute copite de cai morți la Condrița”.

”Mai bine convocați ședința Consiliului Suprem de Securitate pe problema pandemiei. De ce nu o faceți? Pentru că nu aveți soluții. Nu vă duce capul. Convocați ședința CSS și găsiți soluții. Nu puteți, nu vreți să vă asumați responsabilitatea, dar să căutați copite de cai morți pe la Condrița, acesta este PR bun”, a spus Igor Dodon.

Președintele PSRM a mai declarat că va prezenta în curând un filmuleț video cu ceea ce a găsit la Condrița după Nicole Timofti și cum a lăsat vila prezidențială la încheierea mandatului său.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă