PSRM

11 decembrie 2020

Socialistul Vladimir Golovatiuc a fost propus la funcția de ambasador al Republicii Moldova în Rusia

Președintele Igor Dodon a confirmat că deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, a fost propus la funcția de ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusia. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii live.

„Săptămâna aceasta a fost retras dl Neguța și am spus acest lucru. Și într-adevăr au fost transmise solicitările pentru a obține agrementul de la partea rusă pentru dl Golovatiuc, președintele Comisiei buget, economie și finanțe din Parlament. Eu cred că toți, și oponenții noștri politici din parlament, recunosc că este o persoană foarte profesionistă, care a fost și profesor la Universitatea din Sankt Petersburg. Este un economist de carieră și un politician de carieră. Și a fost președintele mai mult grupuri parlamentare și cred că este persoana care poate asigura un nou nivel al relațiilor bilaterale cu Federația Rusă”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că Andrei Neguța a fost revocat din funcția de ambasador al Republicii Moldova la Moscova în urma scandalului cu contrabanda de anabolizante.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă