PSRM

10 aprilie 2021

Igor Dodon a discutat cu conducătorii OT PSRM din zona de Nord despre situația epidemiologică

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat o ședință de lucru cu conducătorii organizațiilor teritoriale ale PSRM din zona de Nord a Republicii Moldova.

Participanții la ședință au discutat diverse subiecte cu privire la situația actuală din regiunea respectivă a țării, acordând o atenție sporită luptei împotriva răspândirii COVID-19 și soluționării problemelor social-economice.

În special, s-a discutat despre situația epidemiologică care este la fel de gravă ca și în restul țării. Socialiștii au fost unanimi în opinia privind necesitatea respectării stricte a măsurilor de prevenire şi control a infecţiei COVID-19 și urgentarea imunizării generale a populației.

De asemenea, s-a vorbit despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii localităților, precum aprovizionarea cu apă, gaze și iluminarea satelor. S-a menționat că trebuie de continuat implementarea unor asemenea proiecte care sunt menite să îmbunătățească viața în localitățile rurale ale țării.

În context, a fost reamintit faptul că grație inițiativei Partidului Socialiștilor, toți pensionarii din Moldova (circa 700 mii de persoane) vor primi sau au primit deja în luna aprilie un ajutor unic în valoare de 1000 de lei. De asemenea, la inițiativa lui Igor Dodon, promovată încă când ocupa funcția de președinte al țării, de la 1 aprilie, pensiile au fost indexate cu 3,89%.

Igor Dodon a reiterat că susținerea dezvoltării localităților din țară este primordială pentru echipa PSRM și a dat asigurări că va depune și în continuare eforturi substanțiale pentru realizarea obiectivelor propuse.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă