PSRM

12 aprilie 2019

Greceanîi: Prin comportamentul său “’Acum” împinge țara spre alegeri anticipate

Comportamentul liderilor blocului ACUM demonstrează că ei nu sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea pentru puterea din țară. Despre aceasta a declarat în cadrul emisiunii „Главный вопрос”, difuzată la postul de televiziune „NTV-Moldova”, președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, care și-a împărtășit viziunea despre procesele ce au loc în interiorul blocului.

„Probabil, ei se bazează pe altceva: că vor fi în opoziție și, din acest motiv, vor crește. Cred că greșesc profund, inclusiv în fața electoratului său. Atunci cînd alegătorii săi le văd poziția, cînd ei doresc totul și nu vor să împartă cu nimeni, avînd doar 26 de mandate – să încerce. Cred că ei doresc alegeri anticipate. Și vor împinge țara spre alegeri anticipate. Aceasta va fi decizia lor și va fi complet greșită”, a spus ea.

De asemenea, Greceanîi a remarcat că nu este suficient să ajungi în parlament. Dar trebuie să știi și ce “să faci cu acele mandate”.

„Ei pretind la guvernare, dar nu au nicio idee clară despre cum să conducă țara. Afirmă că numai ei sunt dispuși să atragă investiții străine. Dar trebuie să înțelegem și altceva: țara nu poate supraviețui dacă bugetul este format astfel încît 30% din valoarea bugetului este asistență financiară externă sub formă de împrumuturi. Trebuie să înțelegem unde sunt rezervele noastre interne, cum putem transforma economia dintr-o economie de consum într-o economie de producție și export. Aceasta ar trebui să facem. Trebuie să negociem și să urmărim așa o politică externă, ca să putem prieteni cu toți, ceea ce ar aduce beneficii Moldovei și poporului”, a conchis Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă