PSRM

02 februarie 2023

Fracțiunea BCS nu participă la dezbaterile și votarea proiectului de prelungire a stării de urgență în țară

Fracțiunea BCS nu va participa la dezbaterile și votarea proiectului de prelungire a stării de urgență în țară. Acest lucru a fost declarat de deputatul BCS, Oleg Reidman.

„Deja a câta oară ni se propune prelungirea stării de urgență și apare întrebarea: dar guvernul nostru, noi toți putem lucra în condiții normale și nu extraordinare? Care sunt avantajele acestei stări de urgență, cu excepția facilitării acțiunilor Guvernului în luarea unor măsuri ce ar putea provoca mai multe dezbateri în Parlament, sau chiar revolte? Așa cum noi nu vedem necesitatea unei stări de urgență și prelungirii acesteia, fracțiunea noastră nu va participa la dezbateri și părăsește sala de ședințe a Parlamentului în semn de protest”, a spus Oleg Reidman.

Amintim ca astăzi, înaintea ședinței în plen a Parlamentului, Grigore Novac, deputat PSRM președintele Comisiei parlamentare pentru drepturile omului și relații interetnice, membru al Comitetului Executiv al PSRM împreună cu deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, au susținut un briefing în cadrul căruia au expus poziția formațiunii față de intenția guvernării de a prelungi starea de urgență în Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă