PSRM

01 iulie 2017

”Edinaia Rossia”: Parteneriatul nostru cu PSRM va contribui la dezvoltarea dialogului ruso-moldovenesc

Președintele partidului „Edinaia Rossia“, Dmitri Medvedev, a transmis Partidului Socialiștilor din Republica Moldova un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la fondarea partidului. Mesajul a fost transmis la ședința festivă organizată la Chișinău pe data de 1 iulie, de membrul Comitetului Dumei de Stat din Federația Rusă pentru afaceri CSI, integrare euroasiatică și relații cu Compatrioții, din partea fracțiunii „ER“, Artem Turov, care a venit în Republica Moldova la invitația PSRM.

În felicitare se menționează că, pe parcursul anilor de la înființarea Partidului Socialiștilor, s-a acumulat o experiență politică, creativă și organizațională bogată.

„Astăzi, Partidul Socialiștilor soluționează sarcini socio-economice și politice actuale importante pentru dezvoltarea în continuare a țării, în interesul popoarelor care locuiesc aici. Sunt sigur că relațiile de parteneriat care leagă Edinaia Rossia și Partidul Socialiștilor vor contribui la dezvoltarea progresivă a dialogului ruso-moldovenesc constructiv, vor contribui la aprofundarea în continuare a relațiilor cu societatea civilă din cele două țări. Vă doresc, stimată Zinaida Greceanîi, și tuturor membrilor de partid, sănătate și succes în activitatea dumneavoastră, iar Republicii Moldova, pace și prosperitate!”

Artem Turov a declarat în timpul discursului său că, fondatorul partidului „Edinaia Rossia“ este președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, iar cursul său astăzi îl realizează partidul. Reamintim că, la data de 16 iunie a acestui an, Partidul „Edinaia Rossia“ și Partidul Socialiștilor din RM a semnat Acordul de cooperare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă