PSRM

17 februarie 2022

Din banii cetățenilor sunt întreținute instituțiile de partid ale PAS, spune Vlad Batrîncea

Guvernarea PAS refuză să ofere bani pentru susținerea pensionarilor, agricultorilor medicilor, cetățenilor din grupurile vulnerabile pentru a da sute de milioane lei structurilor care astăzi deservesc puterea, a declarat vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

”Bani pentru studenți, pensionari, agricultori nu sunt, pentru medici nu sunt, dar sunt sute de milioane și miliarde de lei din banii publici destinați ministerelor noi, Cancelariei de Stat, Curții Constituționale, SPPS, SIS și altor structuri care deservesc astăzi guvernarea. Adică, din banii cetățenilor sunt întreținute instituțiile de partid”, a spus Batrîncea.

Amintim, majoritatea PAS a refuzat să includă pe ordinea de zi a Parlamentului toate proiectele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Printre acestea și aplicarea cotei zero la venitul reinvestit pentru mediul de afaceri.

Totodată, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, din bugetul de stat vor fi alocate aproape 100 de milioane de lei pentru premiile anuale alocate ministerelor, Curții Constituționale și altor instituții. Alte peste 114 milioane de lei destinate premiilor anuale vor fi transferate în bugetele locale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă