PSRM

20 februarie 2020

Deputat PSRM va participa la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a OSCE

Chișinău, 20 februarie 2020 – Deputatul PSRM, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea va participa la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), care se va desfășura în perioada 20-21 februarie, la Viena.

Agenda reuniunii cuprinde ședințe ale Comitetului permanent, reuniuni separate ale Comitetului general pentru democrație, drepturile omului și chestiuni umanitare, Comitetului general pentru afaceri economice, știință, tehnologie și mediul ambiant, Comitetului general pentru afaceri politice și securitate, precum și ședința comună a celor trei Comitete generale.

În marja Reuniunii, Vasile Bolea în componența delegației Parlamentului Republicii Moldova va avea o întrevedere cu Înaltul Comisar al OSCE pentru Minorități Naționale, Lamberto Zannier.

AP OSCE întrunește 323 de parlamentari din 57 de țări și urmărește facilitarea dialogului între state pentru a promova obiectivele cuprinzătoare ale OSCE în domeniul securității.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă