PSRM

25 septembrie 2017

Consilierii PSRM solicită demisia lui Mihai Moldovanu

Consilierii municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM) au solicitat viceprimarului Nistor Grozavu inițierea procedurii de demitere a șefului direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, care a fost votată de către Consiliul municipal din 16 martie 2016.

În cadrul briefingului din 25 septembrie, consilierul socialist, Dinarii Cojocaru a declarat că după spusele lui Moldovanu, de circa 7 ani în instituțiile medicale se duc lucrări care nu sunt finisate. ”Apare întrebarea: Timp de acești ani cine era șeful Direcției sănătății? Tot dumnealui. La final ne alegem cu lucrări nefinisate, în buget este inclusă o sumă, dar la finele lucrărilor sunt niște sume colosale”.

De asemenea, Cojocaru a menționat că din moment în care Moldovanu a devenit șef al Direcției sănătății, sunt dechise un și de dosare cu foștii angajați ai acestei instituții.

”În toate aceste cazuri instanțele de judecată le-a dat câștig de cauză, iar domnul Moldovanu nici ca cum nu dorește să înfăptuiască deciziile de judecată”.

Potrivit consilierului municipal, în ultimii zece ani, în instituțiile medicale nu apar servicii noi. Se observă doar tentativă de a face reparații, deoarece din alte servicii ori achiziții Moldovanu nu are profit.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă