PSRM

10 octombrie 2021

Bogdan Țîrdea: Acești bandiți acționează astăzi ca Plahotniuc și vor sfârși ca Plahotniuc

Odată cu „oamenii buni” din PAS, în țară au venit vremurile rele. Despre aceasta a declarat Bogdan Țîrdea, deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în cadrul unui miting de protest civil.

Deputatul a subliniat faptul că în locul „vremurilor bune” care au fost promise, populația s-a confruntat cu o creștere fără precedent a prețurilor la mărfuri și servicii.
„Noi vedem ce fel de vremuri bune au venit. Am cedat Giurgiuleștiul, am dat americanilor Stadionul Republican. Prețurile au crescut la toate produsele, la pâine, la produsele lactate, la carburanți, la toate. Hrișca se vinde cu 42 de lei pentru un kilogram.

Ba mai mult, vor să mărească vârsta de pensionare, pentru ca oamenii să primească pensii deja la „Doina”. Iar ei nu vor să lucreze nici chiar pentru 10 mii de lei pe lună. Ultimului șef numit în funcție i-au stabilit un salariu de 137 mii de lei!
Acești „oameni buni” pur și simplu își bat joc de populația țării.

Mafia a revenit la guvernare, au venit vremurile bune pentru bandiți. Noi nu avem nevoie de astfel de „vremuri bune!”, a declarat Bogdan Țîrdea în cadrul protestului.

Bogdan Țîrdea a menționat că Maia Sandu și Igor Grosu au votat în guvern pentru furtul miliardului, iar acum luptă împotriva corupției, luptă cu poporul.

„Acești bandiți acționează astăzi ca Plahotniuc și vor sfârși ca Plahotniuc. Victoria va fi a noastră!”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă