PSRM

24 mai 2018

Lui Andrei Năstase i-a fost frică să vină la cea de-a treia rundă de dezbateri publice

Dezbaterile organizate de către candidatul PSRM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, din 24 mai, iarăși s-au desfășurat în absența contracandidatului său Andrei Năstase.

Candidatul PPDA așa și nu a avut curajul de a se prezenta și discuta deschis cu jurnaliștii și locuitorii orașului, pentru a răspunde la întrebările acestora și pentru a argumenta acuzațiile în aduse adresa lui Ion Ceban, scrie aif.md.

Candidatul socialist a vorbit despre faptul că încearcă în permanență să ”ajungă” la Năstase, telefonîndu-l, cu ajutorul mesajelor publice și chiar și a bannerilor instalate prin oraș, cu toate acestea fără nici un rezultat.

Trebuie menționat că, la dezbaterile organizate de către Ion Ceban și moderate de bine cunoscutul jurnalist Gheorghe Gonța, în fiecare zi vin tot mai mulți oameni – experți vestiți, jurnaliști, activiști civici și cetățeni simpli.

Ion Ceban a explicat frica lui Andrei Năstase în fața dezbaterilor publice prin faptul că Năstase așteaptă întrebări pregătite. Potrivit lui Ion Ceban, vineri 25 mai, el și Năstase trebuiau să participe la emisiunea jurnalistului Anatol Golea, la postul de televiziune RTR Moldova, iar pe data de 24 mai, la Pro TV, la emisiunea Lorenei Bogza. Însă, liderul Partidului ”Demnitate și Adevăr” a refuzat să participe.

Ion Ceban a fost surprins de faptul că, contracandidatul său nu încearcă să prezinte locuitorilor capitalei programul său electoral și viziunea sa de rezolvare a problemelor capitalei.

În ziua de 25 mai va avea loc următoarea rundă de dezbateri.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă