PSRM

29 octombrie 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat socialiștii să se consolideze

Ieri, 28 octombrie, Partidul Socialiștilor a dat start campaniei de colectare a semnăturilor în sprijinul trecerii la forma prezidențială de guvernare în Republica Moldova, iar la 19 noiembrie va avea loc referendumul privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al Chișinăului.

Aceste subiecte sunt dedicate Zilelor de informare a cetățenilor, pe care Partidul Socialiștilor le-a desfășurat în perioada 28-29 octombrie în întreaga republică. Toți membrii partidului, indiferent de statut, au ieșit în aceste zile să se întâlnească cu locuitorii orașelor și satelor.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a menționat importanța și responsabilitatea acestei activități a membrilor PSRM și a ”Gărzii Tinere”, și i-a îndemnat să se unească pentru a face față provocărilor serioase care stau în fața Partidului Socialiștilor.

” Astăzi, când opoziția oponenților noștri politici devine mai puternică, când se încalcă legislația și se depășesc limitele constituționale pentru a rămâne la putere, trebuie să ne consolidăm forțele și să ne concentrăm pe cele mai importante sarcini, ca să reușim nu doar să rezistăm acestei presiuni enorme, ci să învingem în această luptă dură”, a spus Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă