PSRM

05 decembrie 2016

10 candidaţi din partea PSRM sau avînd sprijinul deschis al socialiştilor au devenit deputaţi ai Adunării Populare a Găgăuziei

Aducem mulţumiri poporului găgăuz pentru participarea activă la alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei (APG) şi pentru sprijinul oferit candidaţilor din partea PSRM şi candidaţilor pe care noi i-am susţinut deschis.

Potrivit rezultatelor turului doi al scrutinului, 5 candidaţi PSRM, precum şi 5 candidaţi care au beneficiat de sprijin deschis din partea socialiştilor, au obţinut victoria. Această realizare este o dovadă a susţinerii de care se bucură PSRM din partea poporului Găgăuziei. Partidul Socialiştilor felicită învingătorii cu această realizare şi le doreşte rezultate frumoase în activitatea de deputat al APG.

Viitoarea fracţiune a Partidului Socialiştilor în Adunarea Populară a Găgăuziei va colabora activ cu Comitetul Executiv al UTA-Găgăuzia, cu fracţiunea PSRM în Parlamentul RM, precum şi se va bucura de susţinere din partea noului Preşedinte al RM.

Partidul Socialiştilor este dispus să colaboreze cu alţi deputaţi ai APG neafiliaţi, aleşi în cadrul recentului scrutin, întru susţinerea başcanului şi a Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia.

Partidul Socialiştilor îşi exprimă convingerea că noua componenţă a APG va continua politica de consolidare a statalităţii Republicii Moldova, de menţinere şi îmbunătăţire a relaţiilor de prietenie cu Rusia, de apărare a intereselor Găgăuziei, de creştere a calităţii vieţii locuitorilor Autonomiei, aspecte pentru care socialiştii sînt dispuşi să ofere tot sprijinul necesar.

În unele circumscripţii, alegerile nu au fost validate din cauza prezenţei scăzute. La alegerile repetate, îi dorim succes candidatului din partea PSRM, Roman Tiutin.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă