PSRM

22 mai 2017

Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe locuitorii din Bălți cu ocazia Hramului și cu 596 de ani de la înființarea sa

Pe data de 22 mai, de ziua Sfântului Ierarh Nicolae Făcătorul de Minuni locuitorii din Bălți sărbătoresc Hramul orașului -unul dintre cele mai mari și vechi orașe ale Moldovei, care împlinește 596 de ani.

Astăzi, deputații, consilierii municipali, activiștii Partidului Socialiștilor și aripa tânără a PSRM – ”Garda Tânără” au depus flori la monumentul Ștefan cel Mare din Bălți.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi de asemenea i-a felicitat pe locuitorii din Bălți cu această sărbătoare:

”Istoria acestui minunat oraș este bogată în evenimente și realizări. De mai multe ori, pe parcursul existenței sale el a fost distrus, dar renăștea din cenușă și ruine. În perioada sovietică el a fost un mare oraș de importanță republicană. Și astăzi, Bălți– capitala de nord a Moldovei este centrul industrial și cultural al nordului țării.

Din partea mea și din partea Partidului Socialiștilor doresc acestui frumos oraș prosperitate, renașterea potențialului său industrial și comercial, fie ca bugetul capitalei de nord să se completeze și să permită orașului să se dezvolte iar locuitorii să se simtă încrezători.

Felicitări, dragi bălțeni! Vă doresc din suflet sănătate, fericire și bunăstare, pace în casele voastre și un viitor minunat copiilor voștri!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă