PSRM

27 mai 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat locuitorii țării să participe mai activ în viața publică

Astăzi și mâine pe întreg teritoriul țării se organizează Zilele de informare la care participă toată echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a îndemnat locuitorii țării noastre să participe mai activ în viața publică a țării, să încerce să înțeleagă ce se întîmplă. Ea le-a propus să profite de această ocazie ca să primească răspunsuri la întrebările care îi frământă, comunicând direct cu reprezentanții aleși.

“Deputații parlamentului, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și “Garda Tânără”- ies astăzi pe străzile orașelor și localităților. Ei pot fi întâlniți în curțile blocurilor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate unde împreună veți putea discuta despre situația din țară, din lume, precum și din localitățile în care locuiți.

O mare parte din răspunsuri le puteți găsi în ziarul “Socialiștii”, pe care în aceste zile îl răspândesc reprezentanții Partidului Socialiștilor. Fiți mai activi, încercați să înțelegeți ce se întâmplă. Pentru că de poziția dumneavoastră depinde situația din fiecare localitate și din întreaga țară”, a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă