PSRM

08 aprilie 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii Moldovei să participe la Zilele de informare politică.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi s-a adresat către cetățenii  țării noastre și i-a îndemnat să participe la Zilele de informare, pe care Partidul Socialiștilor le organizează pe data de 8 și 9 aprilie.

”Puneți întrebări și propuneți soluții, pentru noi sunt importante toate opiniile voastre”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

Președintele PSRM a menționat că astăzi, 8 aprilie, în pofida vremii ploioase, ”sute de activiști ai Partidului Socialiștilor au ieșit pe întreg teritoriul țării: pe străzi, în piețe, în parcuri, în scuaruri, în curțile blocurilor de locuit, pentru a discuta cu locuitorii orașelor și satelor, în cadrul Zilelor de informare politică.

Ei discută despre cele mai recente evenimente politice din țară, despre acele inițiative importante pe care le expun socialiștii în Parlament și în Consiliul municipal și despre activitățile întreprinse în localitățile din țară.

Acordăm o atenție deosebită inițiativelor Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care în continuare rămâne liderul PSRM și care în mod consecvent realizează promisiunile sale electorale, făcute încă în calitate de candidat al Partidului Socialiștilor”.

Toate aceste lucruri au fost publicate și în cel mai recent număr de ziar, ”Socialiștii”, pe care astăzi și mâine, reprezentanții PSRM îl vor distribui pe întreg teritoriul țării.

”Mă adresez tuturor cetățenilor republicii noastre : astăzi și mâine, aveți ocazia să comunicați atât cu activiștii partidului cât și cu deputații, consilierii municipali Chișinău, cu președinții de raioane și primarii diferitor localități – reprezentanții Partidului Socialiștilor.

 Vă îndemn să participați în cadrul Zilelor de informare, pe care Partidul Socialiștilor  le organizează pe data de 8 și 9 aprilie. Puneți întrebări și propuneți soluții, pentru noi sunt importante  toate opiniile voastre”, a subliniat Zinaida Grecianîi.  

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă