PSRM

01 mai 2017

Zinaida Greceanîi a felicitat oamenii muncii cu ziua de 1 Mai

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a felicitat toți activiștii și susținătorii PSRM cu Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii.

Zinaida Greceanîi a menționat că Partidul Socialiştilor mereu a fost şi rămîne în avangarda luptei pentru drepturile economice, politice şi sociale ale fiecărui cetăţean al ţării noastre. Este o afirmaţie susţinută de toate faptele noastre.

“Partidul Socialiştilor este partidul Luptei. Sîntem cei care, zilnic, militează pentru interesele cetăţenilor noştri de la tribuna parlamentară, în comisii, în instanţele de judecată şi la şantierele ilegale. Fracţiunea PSRM a înaintat în Parlament sute de proiecte de lege menite să asigure protecţia socială a cetăţenilor ţării noastre. Ne-am pronunţat şi continuăm să ne pronunţăm împotriva majorării vîrstei de pensionare, împotriva majorării tarifelor la serviciile comunale, împotriva creşterii preţurilor la medicamente şi serviciile medicale, pledăm pentru majorarea pensiilor şi  alocaţiilor sociale. Şi lupta noastră împotriva genocidului social va continua.

Partidul Socialiştilor este partidul Majorităţii. Sîntem apărători consecvenţi ai valorilor pe care le împărtăşeşte majoritatea cetăţenilor ţării noastre – independenţa şi neutralitatea Moldovei, dreptatea socială, identitatea moldovenească, parteneriatul strategic cu Rusia, integrarea în Uniunea Economică Eurasiatică, apărarea valorilor ortodoxe. Nu este întîmplător faptul că, potrivit tuturor sondajelor de opinie, Partidul Socialiştilor se situează pe primele poziţii în ratingurile partidelor politice.

Partidul Socialiştilor este partidul Făuririi. Este unicul partid, care a elaborat un program complex de dezvoltare social-economică a Moldovei pe termen mediu. La acest Program au lucrat cei mai buni economişti din țară și de peste hotare. Un astfel de program nu a prezentat niciun partid din Moldova.

Susţinem politica promovată de Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care vizează lupta cu regimul oligarhilor, protecţia socială a populaţiei, relansarea parteneriatului strategic cu Federația Rusă şi apropierea de Uniunea Economică Eurasiatică.
Sprijinim iniţiativa Preşedintelui privind organizarea unui referendum cu privire la anularea Legii ce presupune trecerea pe umerii cetățenilor a rambursării miliardelor furate din sistemul financiar-bancar, sporirea competențelor Președintelui țării în ce privește dizolvarea Parlamentului, reducerea numărului de deputaţi şi introducerea disciplinei „Istoria Moldovei” în curricula școlară.

Obiectivul nostru principal pentru lunile imediat următoare rămîne același – alegeri parlamentare anticipate. Doar astfel putem înlătura de la guvernare actualul regim criminal şi antisocial.

Vă promitem că mereu vom fi alături de voi!

Felicitări, dragi prieteni!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă