PSRM

01 iunie 2017

Zinaida Greceanîi a felicitat locuitorii Moldovei cu Ziua Internațională a Copiilor

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a felicitat locuitorii Moldovei cu Ziua Internațională a Copiilor, care este sărbătorită pe data de 1 iunie.

Zinaida Greceanîi a menționat că astăzi avem un motiv în plus să ne gândim ce le oferim copiilor noștri în prezent și ce viitor pregătim pentru generația următoare.

”Este o mare responsabilitate, iar sarcina noastră e să facem tot posibilul ca copiii din țara noastră să fie sănătoși, să beneficieze de o educație de calitate, să le asigurăm condiții necesare pentru o dezvoltare fizică, morală și spirituală deplină, astfel încît să aibă parte de ajutor și sprijin atunci când le este dificil sau au vreo problemă.

Le doresc tuturor copiilor bunăstare și bucurie, să fie sănătoși și fericiți, iar alături de ei să fie cei apropiați, să nu le lipsească dragostea și grija acestora.

Copiii sunt viitorul nostru, ei întruchipează speranțele și visele noastre. Le doresc tuturor să se mândrească cu propriii copii și să se bucure de realizările lor!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă