PSRM

09 aprilie 2017

Zinaida Greceanîi a făcut rezumatul Zilelor de informare politică

Pe data de 8 și 9 aprilie, Partidul Socialiștilor a organizat Zilele de informare politică pentru cetățeni.

“Pentru socialiști nu există obstacole de netrecut. În pofida timpului rece și ploios, sute de reprezentanți din partea Partidului Socialiștilor : deputați, consilieri municipali Chișinău, președinți de raioane, primari ai diferitor localități și activiști, au ieșit în acest weekend să se întîlnească cu populația țării”, a scris Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

Ea a menționat că părerea fiecărui cetățean al țării noastre, întrebările și problemele care îi macină pe oameni sunt importante pentru socialiști. Partidul Socialiștilor activează pentru a răspunde la aceste întrebări și a soluționa problemele cetățenilor, folosind toate pârghiile posibile : tribuna Parlamentului, inițiativele legislative, deciziile autorităților locale, acțiunile umanitare, dezbaterile publice, asistența directă oamenilor.

“ Noi suntem întotdeauna alături de oameni, iar pentru a răspunde la întrebările societății și fiecărui om în parte, noi trecem peste fiecare obstacol apărut în cale.”, a subliniat Zinaida Grecianîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă