PSRM

06 februarie 2017

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu secretarul Prezidiului Consiliului Central al Partidului “Spravedlivaia Rossia”

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a avut astăzi, o întrevedere cu Alexei Romanovici, secretar al Prezidiului Consiliului Central al Partidului „Spravedlivaia Rossia ” pe probleme internaţionale.

Alexei Romanovici a transmis Zinaidei Greceanîi un mesaj de salut din partea preşedintelui Partidului “ Spravedlivaia Rossia „, Serghei  Mironov.

El a menţionat că cele două partide au în spate ani de cooperare fructuoasă: „Partidele noastre au obținut o experienţă semnificativă de cooperare politică, socio-economică şi umanitară.”

TPA_3331Oficialul rus a invitat-o pe Doamna Greceanîi să participe la viitoarea conferinţă care se va desfășura la Sankt-Petersburg.

La rândul său, Zinaida Greceanîi a mulțumit lui Alexei Romanovici pentru sprijinul oferit  Partidului Socialiștilor din Moldova.

„Apreciem foarte mult colaborarea cu partidul „Spravedlivaia Rossia”, care ne-a sprijinit de la înființarea formațiunii. Vom fi mereu parteneri fideli şi de încredere ai Partidului „Spravedlivaia Rossia „,  a declarat președintele PSRM.

În cursul dialogului, părţile au discutat probleme ce ţin  de cooperarea reciprocă cu organizaţiile internaţionale, cum ar fi Internaţionala Socialistă, precum şi cu alţi parteneri care fac parte din partidele politice socialiste.

La data de 6 februarie, Alexei Romanovici a participat la şedinţa Comitetului Internaţionalei Socialiste pentru ţările din CSI, Caucaz şi Marea Neagră, care are loc la Chişinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă