PSRM

08 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din satele Caracușenii Vechi, Tabani, Caracușenii Noi din raionul Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, astăzi, 8 februarie, a avut întrevederi cu locuitorii din Caracușenii Vechi, Tabani, Caracușenii Noi din raionul Briceni, în incinta caselor de cultură din sate, chiar și în stradă, unde a fost posibil, într-un cadru informal abordarea tuturor subiectelor.

“Oamenii vorbesc fără rețineri despre ceea ce îi îngrijorează, iar pretenții față de guvernare s-au adunat și nu puține. Cît de ciudat nu ar părea aceasta pentru mulți „experți” din capitală, dar oamenii în sinea lor se pricep foarte bine în legătură cu toate evenimentele, care provoacă dezbateri aprinse la Chișinău. Ei sunt indignați de faptul că, hoții care au furat miliardul, încă nu sunt în închisoare, pe cînd din salariile și pensiile lor, se jefuiește pentru a se returna banii în buget”, a scris președintele PSRM, pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Zinaida Greceanîi a remarcat în cadrul întrevederilor cu sătenii că, Partidul Socialiștilor din RM, este singurul partid, care nu numai că are un program complex de dezvoltarea, ci și o echipă profesionistă, care poate realiza acest program. Fracțiunea PSRM, în Parlament a elaborat sute de proiecte menite să îmbunătățească situația socio-economică din țară.

“De asemenea, vom obține deschiderea deplină a pieței ruse pentru producătorii agricoli din raioanele Briceni și Ocnița, care vor permite sătenilor să-și întrețină familiile și să contribuie la dezvoltarea raioanelor. Vom obține reducerea la prețul gazelor pentru consumatori, vom finaliza conectarea tuturor localităților din raioanele Briceni și Ocnița, la rețeaua de gaze. Nu vom permite ca nici o școală sau grădiniță din circumscripție să fie închise.

Partidul Socialiștilor este mereu aproape de oameni, împreună vom realiza schimbarea spre bine!”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă