PSRM

18 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din orașele Edineț și Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a fost întîmpinată cu ovații de către locuitorii din orașul Edineț, unde aceasta a fost marți seara pentru a prezenta candidatul PSRM la funcția de primar al orașului Edineț, Vitalie Cuței și echipa sa, precum și candidații la funcția de primari ai localităților și consilieri raionali, pentru participarea la alegerile locale din 20 octombrie.

În aceeași seară, Zinaida Greceanîi a vizitat și orașul natal Briceni, unde, la fel, a prezentat candidatul la funcția de primar al orașului Briceni, Vitalie Gorodinschi și întreaga sa echipă de candidați PSRM pentru raionul Briceni

În Briceni și Edineț, Zinaida Greceanîi este o persoană bine cunoscută. Pe lîngă faptul că a trăit, a studiat și a lucrat în raionul Briceni,  Zinaida Greceanîi a vizitat majoritatea localităților în calitate de candidat pentru circumscripția uninominală Nr.1 Briceni, în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din februarie curent. Iar locuitorii acestor orașe și sate au acordat deja credit de încredere Partidului Socialiștilor.

Zinaida Greceanîi a dat asigurări celor prezenți, că echipa PSRM va justifica pe deplin încrederea și așteptările locuitorilor raioanelor. „Împreună vom reuși să realizăm multe”, a spus Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă