PSRM

14 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii orașului Lipcani, satelor Hlina și Drepcăuți din raionul Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, astăzi, 14 februarie a avut întrevederi cu locuitorii orașului Lipcani, satelor Hlina și Drepcăuți din raionul Briceni.

“În calitate de candidat la funcția de deputat din partea Partidului Socialiștilor în circumscripția uninominală Nr.1, Briceni, am cutreierat deja practic toate localitățile din circumscripția mea, cunosc situația în fiecare din ele și înțeleg ce trebuie de făcut pentru a îmbunătăți viața cetățenilor din circumscripția mea.

În special, locuitorii din Lipcani sunt indignați din motiv că a fost închis spitalul din oraș, ceea ce a devenit o traumă psihologică gravă pentru ei – acum pacienții și persoanele care-i vizitează trebuie să meargă la spitalul raional din Briceni. Mai mult de atît, decizia de lichidare a spitalului a fost luată pe la spatele locuitorilor din Lipcani, împotriva voinței lor. Și oamenii au rămas singuri în fața durerii și problemelor sale.

Aparte, locuitorii au abordat problema deschiderii unui liceu rus, deoarece copiii nu au posibilitatea de a studia în limba rusă după absolvirea gimnaziul. De asemenea, oamenii se plîng și în legătură cu problema comună a întregii țări: privind recalcularea pensiilor, drumurile proaste, înșelăciunea guvernării ce ține de majorarea salariilor.

De fapt, vorbim despre rezultatele guvernării euro-unioniștilor care au distrus agricultura, au distrus industria, au închis școli și spitale. Avem multe de făcut, dar știm cum să facem față acestor probleme. Împreună vom face schimbarea spre bine!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

 

.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă