PSRM

01 iulie 2021

Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu locuitorii din raionul Drochia

Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, un șir de întâlniri în mai mute localități din raionul Drochia. În cadrul discuțiilor cu oamenii, au fost abordate problemele construcției și reparației drumurilor, colectării gunoiului, accesului la apa potabilă, instalării terenurilor de joacă pentru copii și de sport.

”Oamenii sunt recunoscători echipei Partidului Socialiștilor, care, în condiții dificile din ultimii doi ani, a reușit să obțină sprijin pentru multe proiecte de infrastructură și din sfera socială, pentru raionul Drochia.

Pentru unii, ar părea nesemnificativ acest fapt, însă pe lângă drumuri bune, iluminat stradal, apă și canalizare, uneori achiziționarea unei mașini de spălat pentru o casă de bătrâni, a unui încălzitor sau televizor pentru secția de copii a spitalului, echipamentelor pentru centrul de sănătate, scaunelor pentru școli – are o importanță mult mai mare decât cheltuielile impunătoare la oraș”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Candidatul a prezentat programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, menționând că printre prioritățile acestuia sunt dezvoltarea zonelor rurale în cadrul programului ”Satul Moldovenesc”, susținerea producătorilor agricoli și protecția socială a populației.

Zinaida Greceanîi a îndemnat oamenii din raionul Drochia să susțină cu votul lor Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, a cărui echipă de profesioniști va putea asigura dezvoltarea comunităților și îmbunătăți viața sătenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă